Sierbestrating in Ede

This is the default page custom subtitle

Sierbestrating in Ede

Wilt u sierbestrating in Ede laten aanleggen door een professioneel bedrijf? Maak dan kennis met Opritbestraten.nl. Onze ervaren stratenmakers knappen deze klus vakkundig voor u op. Zowel opritten als tuinen bestraten we op nette wijze, uiteraard altijd afgestemd op uw wensen. Hierbij maken we gebruik van de beste materialen.

Heeft u een opdracht voor ons? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan voor sierbestrating in Ede. U ontvangt de offerte direct na aanvraag. Mocht u nog vragen of opmerkingen voor ons hebben, mag u gerust contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is (06) 33 01 53 25.

Prijs berekenen

Nette sierbestrating in Ede

 • Direct offerte ontvangen

  Vraag een offerte aan via onze website en ontvang deze direct.

 • Op uw wensen afgestemd

  De bestrating van de oprit en uw tuin worden volledig op uw wensen afgestemd.

 • De beste materialen

  Voor de aanleg van de oprit en tuin worden enkel de beste materialen gebruikt.

 • Stratenmakers met ervaring

  Wij hebben enkel stratenmakers met jarenlange ervaring in dienst.

 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Bij ons krijgt u de beste prijs/kwaliteit verhouding. De hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs.

 • Nette oprit en tuin

  Wij laten uw tuin en oprit netjes achter na onze werkzaamheden.

De verschillende vormen van sierbestrating

Met sierbestrating bedoelen we elke vorm van bestrating met een decoratieve functie, dus niet met een functionele functie als een parkeerplaats. Een voorbeeld van sierbestrating is het creëren van een terras in uw tuin. Er zijn verschillende vormen van bestraten mogelijk als het aankomt op sier. Zo kunt u kiezen voor een bijzonder legpatroon of verschillende soorten tuintegels om een bijzonder effect te verwezenlijken.

Prijs berekenen

Soorten tuintegels: betontegels en keramische tegels

De standaard betontegels of klinkers kunnen we ook in een bijzonder (kleur)patroon plaatsen. Toch zijn tuintegels verreweg de populairste vorm van sierbestrating. Er bestaan dan ook vele soorten tuintegels in Ede. Zo heeft u bij ons de keuze uit natuurstenen, keramische tegels, waaltjes, kasseien, oud gebakken klinkers en nieuwe gebakken klinkers. Kortom: de mogelijkheden voor sierbestrating in Ede zijn eindeloos.

Onze ervaren en gediplomeerde stratenmakers kunnen alle soorten tegels voor u aanleggen. Geef uw wensen en ideeën aan ons door en wij gaan ermee aan de slag. We maken van uw idee een werkbaar ontwerp.

Hoe wordt sierbestrating in Ede aangelegd?

Als ons ontwerp voldoet aan al uw wensen kan het bestraten van uw tuin of oprit beginnen. Onze stratenmaker in Ede maakt als eerste de ondergrond egaal. Eventueel gebruikt hij zand om de bestrating op de gewenste hoogte te krijgen. Ook zorgt onze stratenmaker genoeg verloop, zodat water van de bestrating afloopt.

Voor sierbestrating wordt vaak gebruik gemaakt van legverbanden, zoals een visgraatverband, halfsteensverband of wildverband. Ieder legverband heeft een eigen uitstraling.

Prijs berekenen

Goedkope sierbestrating in Ede

We hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Als u ons inschakelt als stratenmaker krijgt u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. De kosten voor sierbestrating in Ede zijn afhankelijk van de soort tegels, het oppervlakte (per m2), extra werkzaamheden en de duur (per uur). Zoekt u naar goedkope sierbestrating in Ede? Vraag dan bij ons een offerte aan. U ontvangt deze direct na aanvraag.

Beplanting van uw tuin naar wens

Naast sierbestrating helpen we u ook met de beplanting van uw tuin. Wat u ook wenst voor uw tuin, wij kunnen het voor u waarmaken. Neem contact met ons op dan bespreken we uw ideeën voor de beplanting. Ook hiervoor maken we eerst een ontwerp naar wens. Pas daarna beginnen we met de uitvoering. We gebruiken de beste materialen. Uiteraard laten we uw tuin netjes achter na onze werkzaamheden.

Vraag nu een offerte aan!

Heeft u al voor ogen wat u wil aan sierbestrating in Ede? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Dat doet u snel en eenvoudig onderaan deze pagina. Kom met ons in contact als u vragen voor ons heeft of meer informatie wenst. U kunt uw vragen mailen naar info@opritbestraten.nl.

Ons bedrijf is gevestigd in Veenendaal. Hier zijn wij dus ook actief met onze bestratingswerkzaamheden.

Neem contact op

Offerte aanvragen:

Loading